Български фейсбук сайтове

Полиграф с високо качество у нас – вижте къде

Полиграф с високо качество у нас – вижте къде

Вероятно почти няма човек от нас, който да не е чувал за детектор на лъжата или полиграф, с помощта на който е възможно да разберем истината за неща, които даден човек скрива от нас. Полиграфът е именно такова устройство, което позволява разкриване на престъпления и изневери. Чрез него може да бъде проверена лоялността на служители, както и да се свери истинността на дадени твърдения.

Създаването на първия полиграф е през 1921г. от Джон Лаесон, като от тогава детекторът на лъжата е бил многократно усъвършенстван. Този, който виждаме в момента позволява провеждането на психофизиологично изследване, чрез което се фиксира изменението на множество физиологични параметри като интензивност на отделянето на пот, кръвно налягане, честота на дишането, сърдечна дейност и др.

Ако имате известни съмнения в някого – вашия съпруг или даден служител на работното място, то използването на полиграф е перфектна мярка, която да предприемете. Доста хора не са запознати с това, че детекторът на лъжата в днешно време се е превърнал в търсена услуга с широко разпространение у нас. В случай, че не знаете, веднага ви казвам, че в центъра за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в гр.Пловдив можете да се подложите на услугата с полиграф от DetektorNaLajata.com, от която със сигурност ще останете доволни. Причината да казвам „със сигурност“ е тази, че в центъра се работи по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС. Освен това, в центъра работят високо квалифицирани специалисти, дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Всички тези важни фактори говорят сами по себе си за високото качество, предоставено от центъра за психофизиологични изследвания, който наистина ще ви помогне да откриете цялата истина.

полиграф

Така че ако смятате, че имате нужда от изследване с полиграф, на което да подложите някой ваш близък или пък нает служител, не се колебайте да се свържете със специалистите от центъра. Можете да го направите по няколко начина – като посетите техния уеб сайт DetektorNaLajata.com или като се обадите на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Разбира се екипът им Ви очаква и направо на адрес: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Така че ако смятате, че имате нужда да използвате услугата с полиграф, можете да го направите в Центъра за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в гр. Пловдив.