Български фейсбук сайтове

Новите мълниприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH са супергероите в защитата

Новите мълниприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH са супергероите в защитата

Още от най-дълбока древност природните феномени и бедствия са предизвиквали почит и страх у човека.

Добър пример в това отношение е етимологията на думата мълния се свързва с праславянския корен *molt (голям чук), от който е образувана и скандинавската дума Мjǫllni, използвана като определение за чука на бог Тор. За щастие днес не са необходими митологии или суеверия, за да можем да се противопоставим на мълнията с мълниеприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH, за които можете да научите повече тук.

Едва ли определението, че новите мълниеприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH са супергероите в защитата е преувеличено, като се има предвид, че спасяват десетки хиляди животи по цял свят годишно и предотвратяват щети за милиони, които може да нанесе една мълния. На такъв тип мълниеприемници са заложили и едни от най-големите обекти в цял свят като като катедралата Нотр Дам, летището Амман, Гвианската космическа станция и др. За съжаление обаче, повече от 100 човека годишно по света губят живота си в следствие на удар от мълния. Това в повечето случаи се дължи на немарливост и невзети мерки на време за подобряване на мълниезащитата. Известен факт е, че една сграда става годна за експлоатация след като се оборудва с действаща мълниезащита.

Новите мълниприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH са супергероите в защитата

От Диком можете да закупите последните модели мълниеприемници с изпреварващо действие, които са преминали тестовете на редица независими лаборатории и са сертифицирани по всички изисквания за качество. ONIFLASH MACH е марка на френските лидери в производството на активна мълниезащита и са използвани при едни от най-големите сгради за международно значение като Нотр Дам, летището Амман Гвианската космическа станция и др. Защитаваните обекти от ONIFLASH MACH са повече от 20000 и вашия дом или офис може да се нареди до тях чрез директната дистрибуция и висок професионализъм на Диком.

Приложимостта на мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH към неограничен диапазон от различни сгради (хотелски комплекси, бизнес сгради, офиси, обществени сгради, масиви от земеделски насаждения,халета,складове, промишлени и производствени съоръжения, стадиони, детски площадки и др.) се дължи на факта, че мълниеприемника защитава не само определения обект, но и прилежащото към него пространство. Модерният дизайн и елегантен стоеж пък нареждат мълниеприемника към поредните иновативни технологии с практична употреба, като в конкретния случай монтираният мълниеприемник не пречи на почистването или ремонта на покрива.

Защитете дома и семейството си още днес чрез най-добрата инвестиция, тъй като средната продължителност на експлоатационния живот на мълниеприемника е 25 години!