Български фейсбук сайтове

Кой предлага качествен детектор на лъжата в София?

Кой предлага качествен детектор на лъжата в София?

Имате съмнения в дадено лице, независимо колко близко ви е то, които не ви оставят да заспите?

Ако от това зависи вашето спокойствие и сигурност, но нямате доказателства в правотата на своите съмнения, можете да изберете метода за откриване на истината – детектора на лъжата. Кой предлага качествен детектор на лъжата в София? Това е центърът за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“, който освен в София, се предлагат услуги и в други градове, като Пловдив, Враца, Берковица и др. До тест с полиграф на Detector-na-lajata.com, може да се стигне при съмнения в кражба, изтичане на конфиденциална информация, проверка на лоялност, откриване на насилие и много други. Големите фирми, в които съществуват рискове от измами, често прибягват до тестване на своите служители. Някои подлагат на такъв тест всички служители, още при постъпването на работа, както и периодично – като превантивна мярка. Техниката, с която работи „Детектор на лъжата“ е професионална, произведена от Lafayette, като с такава работят специалните служби по целия свят.

Кой предлага качествен детектор на лъжата в София?

Полиграфът отчита измененията в дишането, сърдечната дейност и проводимостта на кожата, а полиграф специалистът анализира резултатите, на база измененията, които настъпват при изричане на лъжа. Освен с професионална техника, центърът разполага и с обучени специалисти и всяко изследване подлежи на експертна супервизия, следяща за спазване на метода, както и като още едно ниво на анализ на резултатите от полиграмата. С това се гарантира точността на резултатите. Може ли с детектор на лъжата в София, да се разкрият повече извършители на дадено престъпление? Категорично да. Ако казусът засяга служителите на дадена фирма, то всички правят теста, като успешно ще преминат само тези, които нямат никакво участие в съществуващия проблем. Тези, които са преки участници, съдействащите лица и служителите, които знаят за извършеното престъпление – не преминават теста.

Кой предлага качествен детектор на лъжата в София?

Как се отразява високото кръвно или различните медикаменти към самото изследване? Измененията в кръвното налягане, както и ускореният пулс не са свързани с критериите за определяне на лъжливи твърдения. Относно различните медикаменти, то противно на мнението на някои, че така може да се подведат резултатите, това не е така. Въпреки, че някои разчитат на помощни вещества, с които могат да манипулират полиграфа, то вследствие на подобни влияния, може да се породят допълнителни съмнения. Освен това, по време на предтестовото интервю, се определя здравословното състояние на изследваното лице, както и дали то е адекватно, за да се подложи на тест.

Едно от задължителните условия е изследваните лица да дадат своето съгласие в писмен вид, тоест тестът се прави само доброволно. Преди да започне самият тест, изследваните се запознават с метода и с въпросите, които ще им бъдат зададени. По време на самото изследване с детектор на лъжата, се спазва коректен тон и не се подават изненадващи или подвеждащи въпроси към тестваното лице. Всички въпроси от теста са оформени така, че да бъдат ясни и добре разбираеми за тестваното лице и така, че да може да им бъде даден еднозначен отговор с „да“ или „не“. На страниците на Detector-na-lajata.com можете да се запознаете с повече подробности за професионалния детектор на лъжата в София и да направите заявка за тест. При възникнали неясноти – не се колебайте да отправите своите въпроси към специалистите.