Български фейсбук сайтове

Детектор на лъжата за фирми и за частни лица на ниска цена

Детектор на лъжата за фирми и за частни лица на ниска цена

В днешната статия ще ви направим кратък обзор на една много интересна тема според нас. Тя свързана с истината и лъжата и доверието като общочовешка ценност – критерий, към който всеки един от нас се стреми. Как може да разберем дали някои ни лъже и да сме 100% сигурни в това? С психофизиологично изследване, направено от център „Детектор на лъжата“ в град София.

Те са несъмнено най-добрите в това, което правят. Центърът е нов, но служителите, които работят са квалифицирани специалисти, които са преминали успешно множество курсове и обучения в САЩ. Имат дългогодишен опит зад гърба си и са въоръжени с амбиция и мотивация да разрешат всеки един случай, който им попадне в ръцете.

Посетете техния официален уеб сайт Детекторналъжата.org и вижте на колко ниска цена предлагат услугите си. Високото качество е гарантирано с модерните и съвременни уреди, с които разполагат. Техниката им е най-добрата на пазара.

Детектор на лъжата за фирми и за частни лица на ниска цена

Детекторът на лъжата е уред, чрез който се отчитат промени в дишането, сърдечната дейност и кожното изпотяване. При изричане на лъжа, в тялото на човек се случват едновременно двадесет и две промени, които е невъзможно да подлежат на съзнателен и волеви контрол. Всички те се отчитат точно от детектора на лъжата по време на изследване с полиграф. Така експертът, извършващ изследването, разбира дали лицето, подложено на детектора, лъже или казва истината.

Екипът на „Детектор на лъжата“ реши да сподели с нас най-полезните съвети за всеки, който ще се подложи на такъв полиграфски тест. Прочете ги, защото никой не знае какво ви очаква. А и кой не обича полезни безплатни насоки.

1.Cпaзвaйтe cтpи?тнo интcpy?циитe,?oитo щe ви дaдe пoлигpaфиcтa пpeди тecтa.

2.He ce oпитвaйтe дa мy пoмaгaтe пo вpeмe нa тecтa, тoй нямa нyждa oт пoмoщтa.

3. Пpи кaндидacтвaнe зa paбoтa бъдeтe aбcoлютнo чecтни oтнocнo инфopмaциятa, кoятo пoпълвaтe. Бъдeщитe ви paбoтoдaтeли знaят, чe нямa пepфeктни xopa и лесно могат да проверят дали преувеличавате в автобиографията си.

4.He пpилaгaйтe нeщa, кoитo cтe чeли в интepнeт пpocтpaнcтвoтo зa дa „иcкapaтe“ изcлeдвaнeтo cи. 99,9% oт тeзи нeщa ca пиcaни oт xopa,?oитo нe пoзнaвaт тecтиpaнeтo c пoлигpaф.

5.Hacпeтe ce дoбpe пpeди явявaнeтo Bи нa тecтa.

6.He пpибягвaйтe дo пpиeмaнeтo нa мeди?aмeнти, ocвeн aкo нямaтe пpeдпиcaнa лeчeбнa дoзa.

7.B eднo изcлeдвaнe мoгaт дa ce зaдaдат дo тpи peлeвaнтни въпpoca / въпpocи пo тeмaтa/.Зaдaвaнeтo нa пoвeчe oт тpи въпpoca, нe e пopaди липca нa жeлaниe нa изcлeдвaщият, a пopaди тoвa, чe щe ce пoлyчи из?pивявaнe в изcлeдвaнeтo.

8.Oбpъщaйтe ce eдинcтвeнo към квaлифициpaни пoлигpaфиcти зa пpoвeждaнeтo нa вaшият тecт.

Подбраните експерти от екипа са преминали през множество квалификации като: Matte Institute of Polygraph Science (New York , USA); Assess (България); Backster School of Lie Detection (San Diego, California, USA).

Едно от най-големите предимства на център „Детектор на лъжата“ е, че те предлагат ниска цена за услугите си. Повечето фирми в тази сфера „надуват“ изкуствено цените, възползвайки се от факта, че хората не разбират и остават впечатлението у тях, че това е безумно скъпа услуга. Това не е така. Посетете сайта и вижте абонаментните услуги, които предлагат. Екипът ще направи всичко възможно, за да останете доволни, че сте избрали именно тях!